3 Tip Bisnis

3 Tip Bisnis

3 Tip Bisnis saka Wong Kanthi Pengalaman

Hot

Saturday, December 30, 2017

3 Tip Bisnis saka Wong Kanthi Pengalaman

December 30, 2017 1

Apa Sampeyan Sing Ngerti Mengenai Virtual Reality

Cara riil virtual, kayata swara surround lan pencitraan telung dimensi wis digunakake ing diagnosis, perawatan, lan pendidikan. Aplikasi dhisikan ing babagan kedadeyan medicine nyakup gambaran saka data-data komplèks sing diprodhuksi dening tomografi komputasi lan scan imaging resonans. Aplikasi saiki cara-cara iki kanggo tujuan diagnostik yaiku "colonoscopy virtual," ing ngendi data saka CT scan digunakake kanggo nggawe "fly-through" saka titik. Banjur, profesional bakal nggunakake fly liwat kanggo tujuan screening kanker titik. Perkembangan anyar ing metodologi wis nggawa kekhasan lan sensitivitas teknik iki nyedhaki tingkat kolonoskopi optik, lan pasien milih teknik kasebut kanthi cara tradisional.

Kasunyatan maya uga wis dimanfaatake kanggo ngobati fobia tartamtu (kaya ketaman kethek, lan laba-laba mabur) lan uga gangguan stres pasca-traumatik. Jenis terapi iki ditampilake efektif ing akademik, lan akeh èntitas komersial saiki nyedhiyani pasien.

Kasunyatan maya wis digunakake kanggo ngirim pendidikan medis babagan tanggapan kesehatan kanggo darurat kaya pesawat nabrak, gempa bumi, lan kebakaran. Keuntungan utama ing obat fobia yaiku "lingkungan aman" sing bisa ditemokake para pasien, kaunggulan utama ing kesiapan darurat yaiku simulasi kedadeyan sing langka banget utawa mbebayani kanggo latihan dunia nyata. Sifat immersive kasunyatan maya mbantu nggawé manawa panik utawa keterikatan digandhengake karo acara kasebut.
Pelajaran Learned About Businesses

Program kasunyatan maya wis digunakake kanggo macem-macem korban massa, darurat medhis, lan latihan nanggepi bencana kanggo profesional kesehatan lan kesehatan. Siji panaliten ngembangake protokol kanggo latihan dokter kanggo ngobati korban korban massa kimia lan uga korban agen biologi kanthi nggunakake pasien simulasi. Sanajan ditemokake yen liwat pasien standar kanggo latihan iki luwih realistis lan ekonomis, simulasi berbasis komputer dikirimake sawetara manfaat liwat latihan urip. Iki kalebu efektifitas biaya sing luwih dhuwur, kesempatan kanggo ngetrapake sesi latihan liwat lan liwat kanggo nambah kawruh lan skills, lan kemampuan kanggo nggunakake teknik learning "mung-wektu" lan ngalami sesi latihan ing sembarang lokasi lan wektu, nalika ngatur tingkat lan jenis keahlian sing dibutuhake kanggo nggunakake latihan kanggo profesional respon darurat. Liyane wis nemokake potensial kanggo latihan responder darurat kanggo kahanan darurat kesehatan utami liwat kasunyatan maya. Tujuane yaiku kanggo nambah kahanan ing situasi darurat kaya urip kanggo ningkatake pengambilan keputusan lan kinerja lan ngurangi kahanan psikologis ing kahanan darurat kesehatan sejatine.
Apa Apa Nganti Anyar Kanthi Usaha?

Ngalami aksi teroris lan bencana alam saiki wis nuduhaké manawa komunikasi lan koordinasi sing apik antarane responden penting banget kanggo respon sing efisien. Program kasunyatan maya bisa ndhukung akeh pangguna, saben nyambung menyang sistem liwat kantor standar kanthi akses kecepatan tinggi utawa akses internet broadband uga komputer pribadi.
Read More